Click here / klik hier for the movie about the first 2 years of the project


 Porem van Mokum zal te zien zijn bij de HVA

De tentoonstelling was tot en met 3 december 2013 te zien in het Amsterdamse Stadhuis en is een groot succes geweest. Nu zal een deel van de portretten een tijdelijk thuis vinden in het MüllerLulofshuis van de HVA aan de Wibautstraat. Deze plaats is voor iedereen toegankelijk. Voorbereidingen zijn in volle gang. We zullen in ieder geval hier en op facebook melden als de portretten er te zien zijn. Het Porem groeit langzaam verder!



"In welke stad wil jij leven? In een stad waar je afgerekend wordt op je kleur, op je inkomen, op het IQ dat je hebt? Of wil je gewaardeerd worden om de inzet van je talent, om je vriendelijkheid naar de mensen om je heen, om de inspiratie en  liefde voor je vrienden? Het Porem van Mokum biedt  je de mogelijkheid om een groot compliment te geven aan iemand die er voor jou echt toe doet, die je in de zon wilt zetten omdat hij of zij een lichtje in de wereld is. Iemand die je niet zou willen missen"  - Saskia de Rooy, initiatiefneemster Porem van Mokum 


NB. de Stichting R2 is door de belastingdienst aangemerkt als een culturele ANBI, dat maakt uw gift aftrekbaar van de belasting!